''Et sundt parforhold er baseret på gensidig kærlighed, respekt og forståelse. Men parforhold kan opleve udfordringer, og parterapi kan være en effektiv måde at styrke og forbedre forholdet på.''

 

Netop for at hjælpe jer med at navigere gennem de udfordringer i er ramt af og styrke jeres forhold, tilbyder jeg nu en eksklusiv masterclass om parterapi. Som en erfaren parterapeut, vil jeg guide jer gennem værdifulde værktøjer og teknikker, der ikke kun hjælper jer med at forstå hinanden bedre, men også skaber en dybere forbindelse mellem jer.

Tilmeld dig nu!

Mini-Masterclass, der vil give jer et indblik i parterapi og nogle enkelte lette øvelser, i kan bruge i jeres liv. 

Gennem den her lille men eksklusive masterclass om parterapi, vil I få en forståelse for, hvad parterapi egentligt er for en størrelse. I vil få mulighed for at undersøge lidt af de dybere lag i jeres forhold og få de mest væsentlige årsager til at par søger parterapi. Fra udfordringer i kommunikation til kompleksiteter og kriser i jeres forhold og/eller jeres familie, får I enkelte værdifulde værktøjer til at håndtere mange udfordringer i jeres forhold. 

Undervejs får I viden om hvorfor par kan søge parterapi samt undersøger andre grunde, der kan påvirke forholdet. I får også indsigt i de normer, myter og ideer om parterapi, der kan være, for at skabe et mere realistisk billede af, hvad parterapi er.

En metode i parterapi er narrativ tilgang, der giver jer et unik indblik i jeres liv og hvad i kommer fra.  Fra små konflikter til større kompleksiteter, får I indsigt i at håndtere nogle af de kommunikative udfordringer, jeres forhold kan være ramt af.

Som en ekstra bonus deles små, praktiske øvelser, som I kan implementere i jeres dagligdag for at styrke jeres forbindelse og skabe positive forandringer. Øvelserne kan laves som de står men kan også bruges som inspiration og tilrettelægges, så de passer ind i jeres dagligdag og liv. 

Tilmeld jer nu og tag det første skridt mod et mindre konfliktfyldt parforhold. Jeres rejse mod et sundere forhold begynder her!

Hvorfor vente?

Ønsker I at dykke ned i de grundlæggende principper inden for parterapi? Tilmeld jer min masterclass i dag

TILMELD MIG NU

Gode grunde til at deltage i parterapi-masterclass omfatter:

  1. Dyb indsigt:  Få inspiration og større forståelse for de dynamikker, der påvirker parforholdet og få en indsigt, der kan styrke forbindelsen mellem dig og din partner.
  2. Praktiske værktøjer: Lær konkrete og anvendelige værktøjer til at forbedre kommunikationen, håndtere konflikter og skabe en sund og kærlig atmosfære i jeres forhold.

  3. Fleksibilitet: Nyd fordelene ved online læring, hvor der er mulighed for at tilgå materiale i dit eget tempo og genbesøge det, når det passer jer.

  4. Erfaren underviser: Jeg har over 20 års erfaring i at arbejde med mennesker og de sidste 5 år med speciale i parterapi. Jeg har mødt par i alle aldre, og fra forskellige baggrunde, herunder LGBTQ+ par, etniske par mf. Min dedikation til parterapi omfatter en inkluderende tilgang, hvor jeg anerkender og respekterer mangfoldigheden af kærlighed og relationer.

Tilmeld jer nu og invester i sundheden i jeres forhold med en inspirerende masterclass om parterapi.

I er der næsten... næsten klar til at forvandle jeres forhold! Tilmeld jer min parterapi-masterclass og tag det sidste skridt mod et kærlighedsliv fyldt med forståelse og glæde. Hvorfor vente?
Jeres stærkere forhold begynder lige her!

Få inspiration til et bedre liv

Nyhedsbrev med tanker, refleksioner og tips til personlig udvikling